Läkar leg i Cornflakes paketen = framtiden?!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3197737.ab

Jag har bara en sak att säga: IQ fiskmås!


Knätofsar och 512 mb

http://www.aftonbladet.se/kvinna/article3105910.ab

Jag som har en släng av identitetskris mellan varven kan med all sannolikhet meddela att jag förmodligen har en ganska stark tönt-gen i min DNA stege.

Tönt = fantast, entusiast, freak

Fantast. Ja visst! Jag är en obotlig svärmare, en dag drömmare av rang, en sann idealist och fanatisk nattuggla...
Entusiast. Absolut! Jag deltar med liv och lust, eldar upp mig ordenligt, hänger mig till fullo och funderar för lite på konsekvenser...
Freak. Helt klart: Med knätofsar, fyra fettknölar i hårbotten, fem ärr på magen, tandställning varje natt, Spacetrouper hjälm när jag moppar, potatis stortå, gäll röst som gränsar till falsett och ett minne som är mindre än 512 mb tror jag att jag platsar i den kategorin...Kom igång med Martins parträning!

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article3083088.ab


Men hur mysigt såg inte det ut! Det där kan ju leda till vad som helst... Nära relation, bra kondis, snygg kropp och fantastiskt sexliv. (Jag menar kolla var han har paketet under deras gemensamma knäböj...) Bara att rulla ut yoga mattan! Jag skulle dock tro att om man liks får upp sin barbapappa ur soffan fram till yogamattan, så kommer han att stranda där och med gnisslande tänder klaga på ischias, tennisarmbåge minisken odyl. Då kan man lika gärrna gå direkt på på de efterföljande strech och massage övningarna och hoppas att någon muskel vaknar till liv i alla fall : )

Tasty savouries?!

Så här i kräft och surströmmingstider vill jag dela med mig av några fantastiska recept som finns att finna i den Kinesiska kokboken Tasty savouries.Alla recept finns att tillgå om någon är intresserad! 

Hurra!

Vad är det för en dag? 
Vad är det för en dag? 
Jo det är Gobolinas födelsedag, 
jo det är Gobolinas födelsedag. 
Hurra hurra hurra....Sockrad kant och mynta.

Min "kiss-kake-kompis" och min "kamel-kompis" skulle dricka Mojitas i helgen men saknade färsk mynta. Då tog dom torkad mynta i stället. Resultat ser ni på bilden nedan.


På tal om drinkar, ni vet hur det blir när man sockrar kanten på en drink?! En sån snor-kant, vaknade jag med runt höger näsborre i lördags. Oskönt! Trots att jag blaskade med ljummet vatten, fick jag liksom skrapa bort det sista med nageln...Honda

Som ägare till en Honda (visserligen en moppe men ändå...) tyckte jag att den här killen var rolig! 
Notera vad han säger om Honda... 

http://www.oldknutters.se/Video/MC-ljud_2.asf

(kopiera adressen och klistra in. 
PC: ctrl+c = kopiera, ctrl+v = klistra in
Mac: äpple+ c = kopiera, äpple+ v = klistra in).

Världen

Den gård vi bor på känns så global och världs omspännande....

Gammal möter ung. 
Kurdistan möter Åsele. 
Homo möter hetro. 
Pucko möter snille.
Töör kärring möter hippie.
Somalien möter jämtland.
Välgödd möter hässjestör och
Kenneth möter Barbro...

Fantastiskt!Bröderna Holmgren

Det här är vad mitt hjärta är fullt av.....


Nynoppade ögonbryn

Mot Kramfors med nynoppade ögonbryn i en risig Volvo, tillsammans med en son som är bakis och har bulor i huvudet. (Han ligger starkt på minus!!) Ser fram emot att träffa min förstfödde i dag...
Jag ska vålds-kela honom... 
Har längtat efter honom jättemycket....

Kräftor

I går åt vi årets första kräftor tillsammans med några goda vänner. Utan nubbe, men med wishkey till kaffet. Mycket gott! En av gästerna hade lite svårt med allt sörplande och sugande på klor och innanmäten. Hon höll dock god min och tog för sig av västerbottenspajen istället. Men hennes äcklade blick avslöjade allt: "Ni är verkligen vidriga, underutvecklade, smådjursätande barbarer..." En annan gäst förklarade företelsen "gnugging". Hon går ofta på styrdans och där har det av någon anledning uppstått ett beteende som liknar någon form av eskimå hälsning. Man gnider näsorna mot varandra, allmedan man i samförstånd vrider huvudet omväxlande till höger och vänster....Hon har svurit på att aldrig börja med dessa rubbade ritualer och är förtvivlad över att hennes danskompis, (inga namn nämnda, men det börjar på J och slutar på osefin) har sjunkit ner i gnugg träsket trots alla tidigare löften om avhållsamhet. Vidare diskuterade vi lite kort varför män i största allmänhet har så dålig självkänsla. Ev kan det vara så att aphjärnan fortfarande dominerar, och om männen inte får gå ut och klubba ner en limpa till familjen och på så sätt vara familjens överkukku, så finner dom inget syfte med sin existens och tappar därmed tron på sig själva...Det rådde väl lite delade meningar om det. In alles en trevlig kväll.


Staffan Westerberg

Jag, som var 11 år när Vilse i Pannkakan gick, tordes under många år inte tala om att jag älskade det där barnprogrammet! Med tanke på att jag är en "klipp-och-klistra" människa och vilken teaterapa jag så småning om blev, kanske det inte är så konstigt att jag gillade alla märkliga figurer och kulisser. 
Till alla er smygbeundrare där ute, har jag gjort ett idol kort på Staffan Westerberg.Barbro

I går kväll satt jag framför tv:n och åt lite hallonfil till kvällsfika. Bredvid mig satt Barbro. Hon var nog väldigt sugen på hallonfil, för hon sträckte fram tassen i luften och "vinkade" några gånger. Men när jag med sträng blick tittade på henne, började hon oskyldigt, men frenetiskt, tvätta den tass hon så modigt sträckt ut. Hon försökte samma manöver två gånger, då mjuknade sambon och lät henne städa rent hans tomma skål. 
Jag ska också börja vinka med "tassarna" när jag vill ha något, sambon verkar ju vekna direkt...


En liten Putte i parken.

Det blev inte så mycket Nuttin´But Stringz spelat, men en hel del annan musik har dunkat våra trumhinnor under helgen. Vi har haft fullt sjå med att ta raska promenader mellan baslägret och Putte i Parken. Mina skor gick sönder och mina fötter värker fortfarande! Men vi hade väldigt trevlig. Utmärkt sällskap, mycket bra musik och god mat. Vad mer kan man begära? Tyvärr var Mustach en besvikelse. Han, Gyllenhammar är en alkoliserad, pubertal wannabee som förstörde hela spelningen med sitt  ointelligenta mellansnack. The soundtrack of our Lifes var kanon och Turbonegro småklatchiga, med sina turbojugend hangarounds. Även Hellsongs, som sjunger hårdrock i loungestyle, var bra. För att inte tala om Cirkus Alfons, som är helt störda på ett tilltalande sätt. 
Vägen hem var lång....men eftersom jag ofta har väldigt roligt när jag sover, därför att jag drömmer mycket, gick det an. Jag drömde bla att jag åkte bil med min sambo Robban ( vilket var verklighet). Robban kör och svänger i en skarp kurva, min fysiska kropp hänger med bilen, men min astrala kropp fortsätter framåt i kurvan ut över trädtopparna och vidare...ni förstår det är som att gå på bio varje gång jag slår igen mina bruna...

Lägger in en bild, för alla som är intresserade, på dom delar som kompisens spelmaskin består av.Utlovade kort på Roffe...och Kenneth

Lovade för en tid sedan att jag skulle lägga in en bild på Roffe när han åker Shadow. På den här bilden är han redo för en liten tripp. Sätter in en bild på Kenneth också...Han har förstått att med den där fyrhjuliga saken kommer man ut på landet och kan äta fågelungar till frukost och möss till middag. Bäst att inte missa någon chans.....
RSS 2.0