Nuttin´But Stringz

Fick en CD, jag beställt på nätet, igår. En märklig blandning av Hip Hop och fiol musik! Skivan ska med till Karskoga och spelas på Jätte stora Martin Logan högtalare, med Audiospace förstärkare 845 rörsteg och en Shanling CD. Nu svänger jag mig med ord jag inte har en susning om vad det egentligen är, men på den hör man varje litet pling och plong....så till och med Britney Spears låter bra : )



Putte i parken.

I helgen ska vi på nya äventyr... Då blir det Karlskoga och Putte i parken festival. Vi ska våldgästa några kompisar som bor där. För övrigt hittade jag en sjuttis i min sons packning! Han åkte till Urkult festivalen i dag och trodde i sin vildaste fantasi att jag inte skulle checka packningen innan han for. Han är 16 år och ska inte dricka sprit!! Tur att jag har kompisaar på samma festival som ska kolla upp honom då och då...

Crystal Caravan

Var på Täfteåfestivalen i lördags och lyssnade bla på Crystal Caravan. 
Dom är skitbra och släpper ett debut album i höst. 
Köp det! 



Kenneth och Barbro

Lägger in en bild på vår fosterhems placering Barbro när hon äter bredvid Kenneth. Det är en sur kärring på 12 år med en pinne i röven. Hon ska få känna frihetens vindar de sista ljuva åren. Dvs istället för att sitta på en balkong på våning två, får hon tillgång till ett område stort som Lycksele....Men hon ligger mest och hårar ner en dyna på altan.



RSS 2.0