Rojalist, javisst!

Men så roligt! Äntligen som Gert Fylking skulle ha sagt... Så får de tu varandra. Kungarikets blivande majestät ingår allians med vanligt patrask. Gatans parlament i hjonelag med en översåte. Må dom vara i tjänst åt det svenska folket uti hundrade år. Och låt oss, vanligt slödder, tillsammans, som sanna fosterlandsvänner, stödja och skrapa ihop A-kassan, minimilönerna och pensionerna och bistå med de skattemedel som behövs för att makten ska ha råd att ingå det äkta ståndet. 
Sen får vi prisa gud och hoppas på skatteåterbäringen....

Rojalist, javisst!


Ps. Till den festliga högtiden skickar vi sedan ett djävligt stort, brutalt sparpaket i bröllopsgåva. Ds

Katt kul!

Kenneth, (idioten ni vet) åt lite spenat soppa i går.  
Spenatbladen måste ha fastnat på alla upptänkliga ställen i hans munhåla.......
Att en katt kan se så rolig ut!!

Lite andra roliga katter hittar ni på länkarna nedan.

http://www.youtube.com/watch?v=X7urjbKDE14

http://www.youtube.com/watch?v=wVBiRqKj6j8

http://www.youtube.com/watch?v=1JynBEX_kg8Grymt!


Värstingar in action!

PARTER

Tilltalade:
Förövare och personliga förhållanden:
Kyssen. En feminin äldre madam, därtill även luttrad kungspudel
Pojje. En 10 årig kastrerad matmissbrukare. Japaneese Chin.
Hamlet. En mycket potent och viril Casanova i sina bästa år. Japaneese Chin.

Målsägande:
Sussie. Klen anorektisk tik med tandlossniga och lätt CP skada. Japaneese Chin.

BEGÅGNA BROTT

1. Plundring
2. Sexuella trakasserier

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Plundring

Den aktuella gärningen:
Vittnet uppger att Kyssen och Poje, tillsammans och i samförstånd, utfört en "Smash and grab" i Sussies delikatess skåp. Ett skåp med aptitretande delikatesser och specialmat för kräsna hundar, innehållande Vomburgare, torkad komage, soltorkad harr, hjortpenis, lammstrupe, energigodsaker och andra lättgnagda delikatesser. 

Dom tilltalade förnekar all inblandning.

Bevis bördan är graverande då det i Kyssens säng upphittades rester av en Julskumsburk med diverse delikatesser. Tio högar med bajs tillhörande Poje. Dessutom var varken matmissbrukaren Poje och den matglada Kyssen hungriga till middagen. 

2. Sexuella trakaressier

Tilltalade:
Pojje
Hamlet 

Målsägande:
Sussie

Gärning:
Genom förhör med vittnen är följande utrett:
Sussie, för tillfället frihetsberövad pga sin måntagliga cykel, satt vid det aktuella tillfället isolerad i sin bur i hallen. Hamlet och Poje satt tätt intill, våldsamt stirrande in i buren. Fluktaren Hamlet psykar Sussie under en betydande period. Pojje tittade stint i burens ena hörn. Det uppdagades dock att han hade fullständigt fokus på ett halvgnagt ben och frias därför från misstanke. Hamlet däremot var utan tvivel och utan moraliska betänkligheter, redo att så fort möjlighet bestiga och våldföra sig på Sussie.

Samtliga parter är hörda och bägge gärningarna bör anses som tillförlitligen utredda.
Tyvärr är både tilltalade och målsägare för enfaldiga för att någon påföljd ska gå att verkställa.

Utredningen lämnas därför nedlagd.

Läppsyl!

På gårdagens after work frågade jag min extravaganta kompis om hon hade ett Lypsyl jag fick låna. Javisst säger hon glatt och drar fram en 320 kroners glittrande, long lasting, tonad läppsmörjesticka! Jag suckar och duttar på lite av den sega smörjan. När vi så småning om landade hemma hos henne så frågar jag igen om hon inte hade ett vanligt jävla Lypsyl. Jo det har jag faktiskt, säger hon och gräver i Dior väskan och så plockar hon fram en rosa färgad applikationstub med vinklad top, med bara aingens glans, som det faktiskt stod Lypsyl på fast i silver glitter förståss!! 
Hur komplicerat kan det bli?!


Lypsyl är ett preparat som används mot torra läppar. Lypsyl hittar du oftast i en förpackning som är vit med blåa bokstäver. Den fungerar mjukgörande på läpparna och rekommenderas på vintern när det är extra vanligt att huden är torr. 

Wikipedia

 


Idiot katten Kenneth..

Kenneth passade härom dagen på att sitta och glo på ett långsamt tinande Electrolux frysskåp i ett par timmar. 
Han är inte intelligentare än så.....Jack Rabbit Slim´s

Jag besökte min son i Östersund i helgen. Vi skulle gå ut och käka på fredag kväll och gick då på Jack Rabitt Slim´s. I restaurangen är det mesta en kopia av stället i Pulp Fiction där Vince och Mia dansar.
Himla coolt!
Vi satt i en rosa amerikanare, ett sk bilbord och åt Pulp fiction burgare och drack 5 dollar milkshake : )

http://www.jackrabbit.se/index.htm
http://www.youtube.com/watch?v=GCG6CMFbPiI
________________________________________________________________________________________________

Efter restaurang besöket skulle vi gå på bio. Vi hittade Yes man på Biostaden, betalade och gick och satte oss. Till vår förvåning fanns i salongen endast 7 rader med 4-6 stolar i bredd. I taket satt en "hemma-projektor" och  två kristall lampor som glittrade i biomörkret...Salongen var bredare nere där duken,  på typ 120 tum,  satt och smalare upp vid stols raderna...." projektoransvarig" sprang in och ut några gånger under filmens lopp och lamporna på väggen lös mysbelysning hela tiden.
Lite annorlunda, men lik förbannat lika dyrt!


RSS 2.0