Värstingar in action!

PARTER

Tilltalade:
Förövare och personliga förhållanden:
Kyssen. En feminin äldre madam, därtill även luttrad kungspudel
Pojje. En 10 årig kastrerad matmissbrukare. Japaneese Chin.
Hamlet. En mycket potent och viril Casanova i sina bästa år. Japaneese Chin.

Målsägande:
Sussie. Klen anorektisk tik med tandlossniga och lätt CP skada. Japaneese Chin.

BEGÅGNA BROTT

1. Plundring
2. Sexuella trakasserier

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Plundring

Den aktuella gärningen:
Vittnet uppger att Kyssen och Poje, tillsammans och i samförstånd, utfört en "Smash and grab" i Sussies delikatess skåp. Ett skåp med aptitretande delikatesser och specialmat för kräsna hundar, innehållande Vomburgare, torkad komage, soltorkad harr, hjortpenis, lammstrupe, energigodsaker och andra lättgnagda delikatesser. 

Dom tilltalade förnekar all inblandning.

Bevis bördan är graverande då det i Kyssens säng upphittades rester av en Julskumsburk med diverse delikatesser. Tio högar med bajs tillhörande Poje. Dessutom var varken matmissbrukaren Poje och den matglada Kyssen hungriga till middagen. 

2. Sexuella trakaressier

Tilltalade:
Pojje
Hamlet 

Målsägande:
Sussie

Gärning:
Genom förhör med vittnen är följande utrett:
Sussie, för tillfället frihetsberövad pga sin måntagliga cykel, satt vid det aktuella tillfället isolerad i sin bur i hallen. Hamlet och Poje satt tätt intill, våldsamt stirrande in i buren. Fluktaren Hamlet psykar Sussie under en betydande period. Pojje tittade stint i burens ena hörn. Det uppdagades dock att han hade fullständigt fokus på ett halvgnagt ben och frias därför från misstanke. Hamlet däremot var utan tvivel och utan moraliska betänkligheter, redo att så fort möjlighet bestiga och våldföra sig på Sussie.

Samtliga parter är hörda och bägge gärningarna bör anses som tillförlitligen utredda.
Tyvärr är både tilltalade och målsägare för enfaldiga för att någon påföljd ska gå att verkställa.

Utredningen lämnas därför nedlagd.

Kommentarer
Postat av: Sixten Redlös

Ahhhh jag förstår. Det är du som är Kyssen och då måste Robban vara Poje (bajshögarna avslöjade honom). Dom andra karaktärerna var svårare men sedan föll det på plats, Burman är förstås Hamlet (sexmissbrukare) och eftersom Lotta är den enda jag känner som fortfarande har mens (och gillar hjortpenisar) så knäckte jag hela storyn, men det var inte helt lätt.. Jag trodde först, dvs vid den inledande personbeskrivningen att det var jag som var Hamlet men en annan har ju stiiiiil vet du så det föll platt.

2009-02-23 @ 20:45:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0