Six Flags Magic Mountain California

http://www.youtube.com/watch?v=NQdPDWl7Ps0
http://www.youtube.com/watch?v=zZ_1Mw_8PVo&NR=1

DOM HÄR HAR JAG ÅÅÅÅÅÅÅKT!!!
...och flera andra...Jag var lika förvånad varje gång jag åkte en ny ride och funderade allvarligt om jag har någon form av dödslängtan?!
Men..Fy Faan vilken kick!! Varje gång...

Sixs Flags

http://www.sixflags.com/magicMountain/rides/ThrillRides.aspx

I morgon ska vi aka till en nojespark som heter sixs flags! Dar kommer jag formodligen att fa uppleva thrills utan motstycke...........Om jag inte kommer hem pa tisdag , dog jag nog dar. ( eller sa gav jag fan i att


Las Vegas

Tredje dagen i Las Vegas! I dag aker vi till Grand Canyon och kollar utsikten....Vissa flyger andra bilar. Las Vegas ar hysteriskt vid lagsasong. Undrar hur hog sasongen ser ut? Bling, bling overallt, gratis drinkar och massa kedjerokande "bingotanter" vid spelmaskinerna.

Los Angeles by night

Sitter och avnjuter en Mojitos på jolly Rogers i Los Angeles.... Detta är livet på en pinne! Har avverkat Hollywood Hills och Sankta Monica Beach under dagen. I morgon bitti bär det i väg till Las Vegas. Tur att vi har en GPS i bilen, Los Angeles är ju lite större än Umeå.

Fromma och frisinnade.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3436428.ab

Här har man ju beviset för att det andliga sökande når över alla gränser..
Berusningsmedlen varierar, men existerar i alla samhällsgrupper. Det spelar ingen roll om det handlar om att bli fylld av den helige ande, fylld av makt, fylld av stresshormonet adrenalin,  eller fylld av THC. Det fyller, så att säga, samma syfte. Det är lika skadligt att avskärma sig från verkligheten via religionen som att fly den via droger.
Tänk att vi människor har så svårt att bara vara i nuet!
Vi siktar alltid framåt eller längtar bakåt. Här och nu är för jobbigt...

Dagen idag är en märklig sak
Tänk, evighet fram och evighet bak
Alf Henriksson

Rätt likt måste jag tillstå.

RSS 2.0