Tasty savouries?!

Så här i kräft och surströmmingstider vill jag dela med mig av några fantastiska recept som finns att finna i den Kinesiska kokboken Tasty savouries.







Alla recept finns att tillgå om någon är intresserad! 

Kommentarer
Postat av: Sixten Redlös

Jag var på jobbresa i sydtyskland förra veckan och där finns det åxå mycket konstig mat kan jag lova. Jag tycker nog att inälvor från gris här ovan ser riktigt gott ut och jag är säker på att oxmagen är mums fillibabba. Själv åt jag "Hertzen unt Lungen" på en av Wurzburgs finare krogar och det var kanongott. När jag fick in tallriken så såg jag rakt in i en bronk så glasögonen åkte av illa kvickt... men gott var det.

2008-09-21 @ 10:04:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0